ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζυρίχη: Aντιτρομοκρατική επιχείρηση σε Εβραϊκό σχολείο

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αστυνομία στη Ζυρίχη απέκλεισε Εβραϊκό σχολείο καθώς είναι σε εξέλιξη αντιτρομοκρατική επιχείρηση.

Η αστυνομία της Ζυρίχης ανακοίνωσε σήμερα ότι ο εντοπισμός ενός ύποπτου αυτοκινήτου χθες κοντά σε ένα εβραϊκό σχολείο οδήγησε σήμερα στην επέμβαση μιας δύναμής της, αλλά σημείωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική δράση.

Νωρίτερα σήμερα η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι εστάλη μια δύναμή της σε εβραϊκό σχολείο στη Ζυρίχη, ενώ η ελβετική εφημερίδα 20 Minuten είχε διευκρινίσει στην ιστοσελίδα της ότι η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους που βρίσκονται γύρω από το εβραϊκό αυτό σχολείο στη Σένταλστρασε στο κέντρο της Ζυρίχης, στην οποία ζει μια αρκετά μεγάλη εβραϊκή κοινότητα.

“Ένα εβραϊκό σχολείο στην Σένταλστρασε μας ενημέρωσε χθες το βράδυ για την παρουσία ενός ύποπτου οχήματος, το οποίο πέρασε από το σχολείο αρκετές φορές. Ένας άγνωστος είχε επίσης εκδηλώσει μια ύποπτη συμπεριφορά κοντά στο σχολείο χθες το απόγευμα”, προσθέτει σήμερα η αστυνομία σε σχετική ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

“Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια εγκληματική δράση”, προσθέτει η αστυνομία στη σημερινή ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει επίσης ότι ένας δρόμος τον οποίο έχει κλείσει θα ξαναδοθεί πιθανώς στην κυκλοφορία εντός των επόμενων ωρών.

Ελήφθησαν επίσης περαιτέρω μέτρα ασφαλείας σε συμφωνία με τη διεύθυνση του σχολείου, καταλήγει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: «Η Χαμάς συμφώνησε να αφοπλιστεί» – Επιφυλάξεις παρά τις αισιόδοξες δηλώσεις

Κατζ προς Ερντογάν: Μην τα βάζεις με το Ισραήλ γιατί η Τουρκία θα πάθει τα ίδια με το Ιράν

Γάζα: Νεκρός σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα οπλαρχηγός του Ισλαμικού Τζιχάντ που ενεχόταν στις απαγωγές της 7ης Οκτωβρίου

Σελεύκεια η προς Βήλω: Σύροι αλήτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν (ξανά) σε Έλληνες της Συρίας

Το Κατάρ διοχετεύει εκατομμύρια για να διαμορφώσει τις απόψεις των νεαρών Αμερικανών για το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr