ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καλαί, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Σήραγγα της Μάγχης,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τη στιγμή που ένας μετανάστης επιτέθηκε σε έναν νταλικιέρη, ενώ οδηγούσε, κρατώντας ένα σφυρί και σφυροκοπώντας το παράθυρο στην πόρτα του αυτοκινήτου.
Το πραγματικά ακραίο περιστατικό συνέβη στο Καλαί της Γαλλίας, όπου χιλιάδες μετανάστες οπλισμένοι με σιδερόβεργες, σφυριά και ρόπαλα ξέσπασαν σε βιαιοπραγίες επειδή δεν τους επιτρέπουν να περάσουν στην Αγγλία.
Τα επεισόδια με τους μετανάστες γενικεύθηκαν, ενώ πολλοί επιτέθηκαν στο λιμάνι και στην είσοδο της Σήραγγας της Μάγχης που συνδέει υποθαλάσσια τη Γαλλία με τη Βρετανία.
Η γαλλική Αστυνομία προσπαθούσε να αποκαταστήσει την τάξη αντιμετωπίζοντας χιλιάδες έξαλλους μετανάστες που ζητούν με βίαιες διαδηλώσεις να φύγουν από τη Γαλλία.
Τελικά η Αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα και κανόνια νερού για να διαλύσει το πλήθος των εξαγριωμένων μεταναστών.
Τρομοκρατημένοι είναι και οι κάτοικοι του Καλαί, που ήρθαν αντιμέτωποι με ομάδες μεταναστών που οπλισμένοι με σιδερόβεργες και σφυριά έτρεχαν μέσα στην πόλη βανδαλίζοντας.
Ένας Γάλλος παρομοίασε τα όσα συνέβησαν ως σκηνές από το δημοφιλές σίριαλ με ζόμπι, “The Walking Dead”. Όποιος έχει δει επεισόδια κατάλαβε τι ήθελε να πει.
Περίπου 7.000 μετανάστες ζουν στον προσφυγικό καταυλισμό Jungle στα περίχωρα του Καλαί, με πολλούς να εμπλέκονται σε βίαια επεισόδια με την Αστυνομία και τους νταλικιέριδες ενώ απελπισμένα θέλουν να περάσουν στη Βρετανία.
Οι οδηγοί φορτηγών προειδοποιούν ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα σκοτωθεί, αφού οι απελπισμένοι μετανάστες κάνουν πράξεις παράτολμες μην έχοντας τίποτα να χάσουν, προσπαθώντας να κρυφτούν μέσα σε νταλίκες ως λαθρεπιβάτες.























































