ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Ολλανδίας ξεκαθάρισε ότι είναι νόμιμη η πρακτική των δασκάλων οδήγησης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αντάλλαγμα το σεξ, αρκεί οι μαθητές να είναι άνω των 18 ετών.
Όμως, είναι παράνομο να προσφέρει κάποιος να “το κάνει”, με αντάλλαγμα ένα μάθημα οδήγησης. Οι υπουργοί Μεταφορών και Δικαιοσύνης αναφέρθηκαν στο θέμα, μετά από ερώτηση στο κοινοβούλιο. Όπως ανέφεραν, αν και «μη επιθυμητό», η προσφορά μαθημάτων οδήγησης τα οποία «πληρώνονται» με σεξ, δεν είναι παράνομη.
«Το θέμα δεν αφορά την προσφορά σεξουαλικής δραστηριότητας ως αμοιβή, αλλά την προσφορά μαθημάτων οδήγησης. Είναι σημαντικό η πρωτοβουλία να ανήκει στους δασκάλους οδήγησης και να επικεντρώνονται στην προσφορά ενός μαθήματος, με την πληρωμή να παρέχεται σε σεξουαλική επαφή. Οταν η σεξουαλική δραστηριότητα προσφέρεται ως πληρωμή, τότε αυτό είναι πορνεία», ανέφερε η επιστολή των δύο υπουργών.
Το τελευταίο διάστημα έχει διαπιστωθεί αύξηση των αναζητήσεων στο διαδίκτυο για μαθήματα οδήγησης με αντάλλαγμα το σεξ.























































