ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































«Τελειώστε τη δουλειά»: Μυστικές εκκλήσεις Αράβων σε Ισραήλ και ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον Τζάρεντ ούτε με τον Γουίτκοφ, εμπλέκονται υπερβολικά συμφέροντα»
Νετανιάχου: «Έκθετο το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο μετά την αποπομπή του Καρίμ Χαν»
Το Ιράν απαιτεί πλήρη αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λίβανο
Αυστηρό μήνυμα Νετανιάχου στο Ιράν, πυρά κατά του Δημάρχου Νέας Υόρκης και στήριξη στο ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ριάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία απορρίπτει τις κατηγορίες πως οι αεροπορικές επιδρομές της ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έχουν θύματα και άμαχους.
«Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις δεν έχουν πραγματοποιήσει κανένα χτύπημα εναντίον αμάχων στη Συρία», δήλωσε ο συνταγματάρχης των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, Βίκτορ Μποντάρεφ.
Οι Ρώσοι πιλότοι είναι καλά εκπαιδευμένοι και «ποτέ δεν αστόχησαν και ποτέ δεν χτύπησαν σχολεία, νοσοκομεία ή τζαμιά», πρόσθεσε οΜπονταρεφ.
Ο συνταγματάρχης επεσήμανε ότι η εναέρια εκστρατεία, η οποία διεξάγεται από τη Ρωσία εναντίον των ισλαμιστών στη Συρία, έχει προγραμματιστεί σχολαστικά και οι ρωσικές δυνάμεις συνεργάζονται στενά με την συριακή ηγεσία.
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στη Συρία βοήθησε «στην αποκατάσταση της τάξης στο εναέριο χώρο της Συρίας».























































