Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βέλγιο: Συνελήφθη δέκατος τζιχαντιστής για τις επιθέσεις στο Παρίσι

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη σύλληψη ενός ακόμα υπόπτου που πιστεύεται ότι συνδέεται με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αιματοκύλισαν το Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου ανακοίνωσαν οι βελγικές Αρχές.

Πρόκειται για το 10ο άτομο που τίθεται υπό κράτηση στο Βέλγιο στο πλαίσιο των ερευνών για το μακελειό στην Πόλη του Φωτός, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 130 ανθρώπους και πιστεύεται ότι σχεδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό επί βελγικού εδάφους.

Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «τρομοκρατικές δολοφονίες» και συμμετοχή στη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο συλληφθείς έχει κατονομαστεί έως τώρα ως Αγιούμπ Μπ. και είναι βέλγος πολίτης ηλικίας 22 ετών.

Συνελήφθη στο υποβαθμισμένο προάστιο Μολεμπέκ των Βρυξελλών, όπου είχαν ζήσει κατά διαστήματα διάφοροι από τους δράστες του μακελειού στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση της 10ης σύλληψης σε σχέση με τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου έρχεται μία μέρα μετά την απόφαση του δημάρχου των Βρυξελλών να ακυρώσει τους εκδηλώσεις και τη γιορτή πυροτεχνημάτων στην βελγική πρωτεύουσα για λόγους ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους

Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι – «Όχι στην Τουρκία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr