ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε, διαβάζουμε, μαθαίνουμε για σκύλους και γάτες που σφάζονται για να φαγωθούν, όχι προφανώς από Έλληνες, αλλά από Ασιάτες μετανάστες που έτσι κι αλλιώς τρώνε αυτά τα ζώα στις χώρες τους.
Και δεν είναι μόνο θέμα “διαφοράς πολιτισμών”, που οφείλουν να σέβονται ότι στη χώρα μας δεν τρώμε σκυλιά και γάτες άρα και εκείνοι δεν πρέπει να τα πειράζουν, όπως εμείς με τη σειρά μας δεν θα φάμε ποτέ χοιρινό σε μουσουλμανική χώρα ή βοδινό στην Ινδία (που οι αγελάδες θεωρούνται ιερές). Είναι και θέμα υγείας, αφού τα αδέσποτα ζώα μπορούν να κουβαλάνε ασθένειες.
Ωστόσο, η πείνα είναι κακός σύμβουλος, ειδικά σε εξαθλιωμένους ανθρώπους που βλέπουν και αναγνωρίζουν τα δικά μας αδέσποτα ως περιφερόμενες λιχουδιές.
Οι κάτοικοι της Αμμουδάρας στο Μαλεβίζι της Κρήτης σοκαρίστηκαν όταν εντόπισαν πεταμένο στο οδόστρωμα δέρμα σκύλου.
Δεν άργησαν μάλιστα να συνειδητοποιήσουν ότι το άτυχο ζώο το είχαν σφάξει και είχαν πάρει το κρέας του!
Η είδηση προκάλεσε αποτροπιασμό, με πολλούς κατοίκους – ειδικά τους πιο ευαίσθητους με τα ζώα – να ψάχνουν ποιοι το έκαναν και γιατί.
“Αν βρω ποιοι το έκαναν δεν ξέρω που θα φτάσω” είπε αγανακτισμένος κάτοικος στο Flashnews.gr.
Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο που ανάρτησε το τοπικό σάιτ:























































