ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων και την κατάργηση της Σένγκεν επιθυμεί το 57% των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση για λογαριασμό του ARD, στον απόηχο των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων το βραδύ της Πρωτοχρονιάς, σε διάφορες γερμανικές πόλεις.
Η επαναφορά των συνοριακών ελέγχων, στην οποία έχουν προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες Δανία και Σουηδία, ουσιαστικά καταργεί την συνθήκη Σένγκεν, η οποία επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των ευρωπαίων στα κράτη – μέλη της ΕΕ.
Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, το 30% των Γερμανών δηλώνει ότι στο εξής θα αποφεύγει τις μαζικές συγκεντρώσεις, ενώ το 82% τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης της παρακολούθησης δημόσιων χώρων με κάμερες.
Το 68% των πολιτών μάλιστα, εκφράζει φόβους για τρομοκρατική επίθεση στην Γερμανία. Υπενθυμίζεται πως με αφορμή τις επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, δήλωσε πως οι αρχές θα δείξουν «μηδενική ανοχή» σε εγκληματικές ενέργειες.























































