ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση εξετάζει την εξαίρεση των νησιών που έχουν πληγεί από το προσφυγικό ρεύμα από την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, ανέφερε, μιλώντας στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.
Πρόκειται κυρίως για τη Λέσβο, τη Χίο, την Κω και τη Σάμο, που καθημερινά δέχονται χιλιάδες μετανάστες και Σύρους πρόσφυγες από τα παράλια της Τουρκίας και σύμφωνα με τον υπουργό μελετάται η εξαίρεση από την επερχόμενη αύξηση του ΦΠΑ, τον ερχόμενο Ιούνιο.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως υπάρχει «πρόβλημα με τον ΦΠΑ νησιών».
«Οι επιχειρήσεις μας λένε να βγούμε έγκαιρα και να πούμε τι θα κάνουμε ώστε και αυτές να προγραμματίσουν τις συμφωνίες τους», εξήγησε και πρόσθεσε ότι «για τη δεύτερη ομάδα νησιών που θα αυξηθεί ο συντελεστής τον Ιούνιο του 2016 έχουμε ευαισθησία».























































