ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κολωνία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σεξουαλική Παρενόχληση, Χάικο Μάας,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι μαζικές επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολωνία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν προσχεδιασμένες, έκρινε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας Χάικο Μάας σε συνέντευξή του.
«Κανένας δεν μπορεί να μου πει ότι [οι επιθέσεις] δεν ήταν συμφωνημένες ή προσχεδιασμένες. Χρειάζεται επειγόντως να εξιχνιάσουμε πώς διαπράττονται τέτοια ειδεχθή εγκλήματα», δήλωσε ο Μάας στη συνέντευξη η οποία δημοσιεύεται στο σημερινό φύλο της εφημερίδας Bild am Sonntag.
Ο αριθμός των μηνύσεων που έχουν υποβληθεί για τις επιθέσεις της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία έφθασε τις 379, ενώ οι ύποπτοι είναι κυρίως «αιτούντες άσυλο» ή «παράνομοι μετανάστες», ανακοίνωσε η γερμανική Αστυνομία.
Περίπου το 40% των μηνύσεων αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, διευκρίνισε η Αστυνομία.
Πολλά παρόμοια συμβάντα, κυρίως κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης, αναφέρθηκαν επίσης μεταξύ άλλων στη Φραγκφούρτη, στο Ντίσελντορφ και στο Βερολίνο.























































