ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΔΕΔΥ, Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ), ΟΛΜΕ | Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης,


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι δάσκαλοι σε ολόκληρη τη χώρα μετά από σχετική απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ), διαμαρτυρόμενοι για την επικείμενη αξιολόγησή τους.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Παιδείας.
Οι δάσκαλοι κάνουν λόγο για επιστροφή στον «επιθεωρητισμό» ενώ προτίθενται να σταματήσουν τα σεμινάρια εκπαίδευσης των νέων αξιολογητών.
«Κλιμακώνουμε, δυναμώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας. Ακυρώνουμε και καταργούμε το θεσμικό πλαίσιο της αξιολόγησης – χειραγώγησης. Ακυρώνουμε τις εγκυκλίους της ντροπής που βάζουν ζητήματα αντιδημοκρατικής εκτροπής και οπισθοδρόμησης», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΔΟΕ.
Η ΔΟΕ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις με σκοπό να σταματήσουν «τα σεμινάρια της ντροπής που απευθύνονται στους νέους αξιολογητές και επαναφέρουν τον επιθεωρητισμό και την οπισθοδρόμηση που έχει καταδικαστεί στις συνειδήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας».
Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση της ΔΟΕ έχει απευθύνει και η ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας την πλήρη στήριξή της στον αγώνα των 150.000 εκπαιδευτικών της Δημόσιας Εκπαίδευσης κατά της «αξιολόγησης – χειραγώγησης που προωθεί ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και η κυβέρνηση με το Π.Δ. 152/13»
Για τον ίδιο λόγο διαμαρτύρονται και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, οι οποίοι οργανώνουν συγκέντρωση στις 2 μετά το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Παιδείας, την οποία σκοπεύουν να επαναλάβουν το Σάββατο και την Κυριακή για να εκφράσουν “την πλήρη αντίθεση του κλάδου στην προωθούμενη αξιολόγηση” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΟΛΜΕ.























































