ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ανίκα Μπράιτχαρτ, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Νταβός, Τρόικα,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Να «επικηρύξουν» τους λαγοκέφαλους σκέφτονται στην κυβέρνηση
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Δικαίωμα των πολιτών οι δωρεάν αστικές μετακινήσεις με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τρόικα αναμένει νέα στοιχεία από την Αθήνα, προτού ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου ελληνικού προγράμματος.
Αυτό δήλωσε από τις Βρυξέλλες, η Άννικα Μπράιντχαρτ εκπρόσωπος του επιτρόπου Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου.
Η ίδια εκπρόσωπος εξήγησε ότι «μόλις οι διευκρινίσεις δοθούν, οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν σύντομα στην Αθήνα».
Παρομοίως η Α. Μπράιντχαρτ απέφυγε να προβεί σε σχόλια για το ασφαλιστικό, επανέλαβε ότι οι τεχνικές συζητήσεις με την Αθήνα συνεχίζονται, η τρόικα το μελετά και θα αποφανθεί μόνον όταν η μελέτη ολοκληρωθεί.
Επιπλέον διέψευσε ότι πρόκειται να γίνει συνάντηση Π. Μοσκοβισί και Α. Τσίπρα στο Νταβός, εξηγώντας ότι:
«Ο επίτροπος έχει εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο, δεν υπάρχει τέτοια συνάντηση στο πρόγραμμά του και θα βρίσκεται στο Νταβός μόνο για μια μέρα».
























































