Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο σοκ: Διακινητής θυμήθηκε να κλάψει στη θέα νεκρών προσφυγόπουλων

Βίντεο σοκ: Διακινητής θυμήθηκε να κλάψει στη θέα νεκρών προσφυγόπουλων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να κοιτάξει το παγωμένο βλέμμα των σορών μικρών παιδιών που πνίγηκαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου έβαλαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης Migrant Offshore Aid Station (MOAS) έναν Τούρκο λαθροδιακινητή.

Τα πλάνα από την κάμερα πάνω από το σκάφος του Λιμενικού που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Sky News συγκλονίζουν. Ο 20χρονος Ακ Οσκάρτ αναγκάστηκε από τις αρχές να αντικρίσει τις σορούς των τριών παιδιών τα οποία πέθαναν όταν έπεσαν στη θάλασσα, από την βάρκα που ο ίδιος οδηγούσε, ενώ τους μετέφερε παράνομα από τα τουρκικά παράλια στις ελληνικές ακτές.

Οι άντρες της Frontex έβαλαν τον 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές και κατηγορείται για ανθρωποκτονία και παράνομη διακίνηση μεταναστών, να γονατίσει και να δει με τα ίδια του τα μάτια τα άψυχα σώματα των παιδιών, ενός 4χρονου κοριτσιού και δύο αγοριών δύο ετών.

Ο Τούρκος διακινητής λυγίζει μπροστά στην κάμερα στη θέα ενός πατέρα που είδε το νεκρό παιδί του.

Ο Οσκάρτ ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ταξίδευε στην Ελλάδα για να βρει δουλειά και πως άλλοι τέσσερις άλλοι Τούρκοι διακινητές τον έβαλαν να μπει στη βάρκα και να την οδηγήσει.

Σημειώνεται ότι τα παιδάκια ανέσυρε η οργάνωση MOAS τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, έπειτα από νέο ναυάγιο στη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου, ενώ σώοι περισυνελέγησαν είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Χίος: Συνελήφθη 61χρονος Τούρκος για εμπλοκή σε κατασκοπεία

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Ισραηλινή Πρεσβεία στην Αθήνα: 700.000 οι Εβραίοι πρόσφυγες από τις μουσουλμανικές χώρες στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr