ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Διαδηλωτές, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ΣΥΡΙΖΑ, Φαρμακονήσι, Φωτογραφίες, Χρήστος Καραγιαννίδης,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απρόκλητη επίθεση κατά μελών της ΑΡΕΝ (φοιτητών) και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Οι αστυνομικοί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες χτύπησαν τους φοιτητές και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενώ έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 45 προσαγωγές φοιτητών οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ. Την ίδια στιγμή απειλούσαν τους φωτογράφους που κατέγραφαν το γεγονός.
http://youtu.be/Z4bUg39H_14
Οι νεαροί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το θάνατο των λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι.
Ανέβηκαν στο γραφείο του υπουργού και κατόπιν κατέβηκαν στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Ακαδημίας και άνοιξαν πανό διαμαρτυρίας. Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι φοιτητές δέχτηκαν επίθεση και ακολούθησαν σκηνές απίστευτης βίας, ενώ χτυπήματα από αστυνομικούς δέχτηκε, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός “Στο Κόκκινο” και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Δρομογράφος στο twitter:























































