ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bullying, Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπόθεση κυβερνοεκφοβισμού «Cyberbullying», σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, εξιχνίασε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 15χρονης, για πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από έγκληση για «Cyberbullying», που υποβλήθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από τη διεύθυνση σχολείου, κατά αγνώστων δραστών.
Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστος δράστης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έστελνε κατ’ επανάληψη πλήθος μηνυμάτων με περιεχόμενο διαδικτυακού εκφοβισμού (bullying), μέσω διαδικτυακής εφαρμογής σε ανήλικες μαθήτριες του σχολείου.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε έρευνα των ψηφιακών στοιχείων και δεδομένων, καθώς και επικοινωνία με την αρμόδια διαχειρίστρια εταιρεία, πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, από όπου και προέκυψε η εμπλοκή και η ταυτοποίηση 15χρονης μαθήτριας του ίδιου σχολείου, ως δράστιδα της υπόθεσης.
H συσκευή τηλεφώνου την οποία χρησιμοποιούσε για την αποστολή των μηνυμάτων απεστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακή εξέταση, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.























































