Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόσφυγας σκότωσε 22χρονη εργαζόμενη σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

22χρονη εργαζόμενη σε κέντρο προσφύγων έπεσε νεκρή από μαχαιριά 15χρονου πρόσφυγα ο οποίος είχε αναζητήσει άσυλο στη Σουηδία.

Η εργαζόμενη Alexandra Mezher βρισκόταν στο κέντρο για ασυνόδευτα παιδιά 14 έως 17 χρόνων όταν δέχτηκε την επίθεση.

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στεφάν Λεβέν χαρακτήρισε το περιστατικό ως ένα «τρομερό έγκλημα» και επισκέφθηκε το κέντρο το οποίο βρίσκεται κοντά στο Γκέτεμποργκ.

Ο Στεφάν Λεβέν δήλωσε επίσης ότι πολλοί είναι οι Σουηδοί που φοβούνται ότι τέτοιες επιθέσεις μπορεί να γίνουν συχνό φαινόμενο στη χώρα.

alexandra-mezher-1-2048x1152-20160126-080610-580

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φερόμενος ως δράστης κρατήθηκε από τους εργαζόμενους του κέντρου μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η οποία στη συνέχεια ανακάλυψε το μαχαίρι.

Η 22χρονη είχε καταγωγή από τον Λίβανο και εργαζόταν στο κέντρο μόνο για μερικούς μήνες.

Σημειώνεται ότι πολλές κοπέλες έχουν δηλώσει πως έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση από νεαρούς πρόσφυγες, ενώ η αστυνομία έχει προειδοποιήσει για συμμορίες μεταναστών που δρουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης κλέβοντας και παρενοχλώντας γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί

Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές

ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους

Ευρωβουλή: Εγκρίθηκε ο κατάλογος «ασφαλών χωρών» και οι νέες διαδικασίες ασύλου – Ποιοί αντιδρούν

Γερμανικός Τύπος: Η Ισπανία νομιμοποιεί 500.000 μετανάστες «χωρίς χαρτιά»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr