ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη συμμετοχή τους στη γενική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν οι αυτοκινητιστές ταξί, ζητώντας από την κυβέρνηση να επανεξετάσει τις βασικές αρχές του σχεδίου για το ασφαλιστικό, ώστε να καταστεί «μακροχρόνια βιώσιμο» και να αποτελέσει «πυλώνα κοινωνικής συνοχής και εργαλείο ανάπτυξης».
Ακόμη, διεκδικούν αφορολόγητο όριο στα 10.000 ευρώ, κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης, δίκαιη φορολόγηση επί των πραγματικών εισοδημάτων και «πάγωμα» των οφειλών προς τον ΟΑΕΕ, καθώς και αφαίρεση από τον ασφαλιστικό χρόνο.
«Αυτό που η κυβέρνηση βάφτισε “προσπάθεια διάσωσης του ασφαλιστικού συστήματος”, για όλη την κοινωνία είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Οδηγεί στη φοροδιαφυγή και στην αύξηση της “μαύρης” εργασίας. Καθιερώνει τη φτωχοποίηση και πολλαπλασιάζει την ανεργία», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων.























































