ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Σκαφάτη” διαμαρτυρία για τα χημικά της Συρίας

“Σκαφάτη” διαμαρτυρία για τα χημικά της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Κρητικοί πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Ηρακλείου με τα φουσκωτά σκάφη τους στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας ανοικτά της Κρήτης.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της διαμαρτυρίας όπως δημοσιεύτηκε στο Creta Live:

“ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Π.Ο.Φ.Σ.), μπροστά στον κίνδυνο πρόκλησης εκτεταμένης οικολογικής καταστροφής στη Μεσόγειο κατά τη διαδικασία μεταφοράς και εξουδετέρωσης (υδρόλυσης) των συριακών χημικών όπλων στην καρδιά της κλειστής θάλασσας της Μεσογείου και φοβούμενος τη μακροχρόνια μόλυνση στο θαλάσσιο οικοσύστημα, πραγματοποιεί πορεία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με όλα τα σκάφη σε τρέιλερ των μελών του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ και τα πληρώματά τους, με τα μέλη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης αλλά και όλους όσους θέλουν να συμπαρασταθούν σε αυτή τη διαδήλωση διαμαρτυρίας.

Ζητούμε από την κυβέρνηση και ειδικά από τα υπουργεία Εξωτερικών, Περιβάλλοντος και Εθνικής Άμυνας, να δείξουν την οικολογική τους ευαισθησία και να αποτρέψουν την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στα διεθνή νερά της Μεσογείου, με τους κινδύνους και τις επιπτώσεις για το οικοσύστημα της ευρύτερης περιοχής”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr