ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»
Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aποκαλυπτικά στοιχεία για τα χρέη τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών έδωσε στη Βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο οποίος έδωσε εντολή να εισπρακτούν όλες οι οφειλές τους , ειδάλλως θα υπάρξει κατάσχεση.
Η εντολή διαβιβάστηκε στις ΔΟΥ και σε περίπτωση που δεν συμμορφώνονται θα κινείται η διαδικασία υποχρεωτικής είσπραξη που προβλέπει μεταξύ άλλων δεσμεύσεις λογαριασμών και κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε ο ίδιος στη Βουλή από το 2010 μέχρι σήμερα, τα χρέη των καναλιών και των ραδιοφωνικών σταθμών μόνο από τα πρόστιμα, που επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και το φόρο τηλεοπτικών διαφημίσεων ανέρχονται σε 34 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το ίδιο διάστημα πληρώθηκαν 28,5 εκατ. ευρώ.
Πάντως, όπως έλεγε παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών τα συνολικά χρέη είναι πολύ μεγαλύτερα, αφού στα 34 εκατομμύρια δεν υπολογίζονται οι οφειλές από ΦΠΑ, φόρο εισοδήματος, πρόστιμα πολεοδομίας, ΙΚΑ και αγγελιόσημο.























































