ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα Σκόπια στήνουν και δεύτερο φράκτη για τους μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής.
Στρατιώτες της ΠΓΔΜ εργάζονται ήδη ώρας διαμορφώνοντας κατάλληλα τον χώρο, προκειμένου να αναγείρουν ένα δεύτερο, παράλληλο συρμάτινο φράχτη με τον ήδη υπάρχοντα, για να ελεγχθεί καλύτερα ο ρυθμός διέλευσης των προσφύγων.
Σημειώνεται ότι ο πρώτος φράχτης τοποθετήθηκε στο σημείο τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι αρχές της ΠΓΔΜ έχουν επεκτείνει τον φράχτη και σε άλλα σημεία της διασυνοριακής γραμμής με την Ελλάδα.























































