Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελλάδα, ανεργία 27,8% – Γερμανία, ανεργία 5,1%

Ελλάδα, ανεργία 27,8% – Γερμανία, ανεργία 5,1%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 19 εκατομμύρια άνθρωποι καταμετρήθηκαν ως άνεργοι τον Δεκέμβριο στην Ευρωζώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat, με τον μέσο όρο της ανεργίας στην Ευρώπη να παραμένει στο 12%, ενώ η Ελλάδα διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά, με την ανεργία να διαμορφώνεται τον Οκτώβριο του 2013 στο 27,8%.

Πιο αναλυτικά, η ανεργία το Δεκέμβριο στην Ευρωζώνη διαμορφώθηκε στο 12%, αμετάβλητη σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με το 11,9% το Δεκέμβριο του 2012.

Η Ελλάδα συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά με ανεργία στο 27,8%, με στοιχεία Οκτωβρίου και ακολουθεί η Ισπανία με 25,8%.

Τη χαμηλότερη ανεργία έχουν οι χώρες του Βορρά, με πρώτη την Αυστρία όπου η ανεργία διαμορφώθηκε στο 4,9%, ακολουθεί η Γερμανία με ποσοστό 5,1% και το Λουξεμβούργο με 6,2%.

Η ανεργία των νέων άγγιξε το 23,8% που σημαίνει ότι 3,5 εκατομμύρια νέοι στην Ευρωζώνη δεν εργάζονται, ενώ και εδώ η Ελλάδα έχει τη θλιβερή πρωτιά με 59,2% και ακολουθεί η Ισπανία με 54,3%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άλμα του πληθωρισμού στο 2,9% τον Νοέμβριο – Η ακρίβεια «καίει» τη θετική ατζέντα του Μαξίμου

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υποψήφιος για πρόεδρος του Eurogroup

Γερμανικός Τύπος: Στην Ελλάδα η δυσαρέσκεια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυξάνεται

ΠΑΣΟΚ: Φθηνή απασχόληση, χαμηλή παραγωγικότητα, ουραγός των ουραγών η Ελλάδα

Αλλάζουν τα χαρτονομίσματα του ευρώ – Αυτά θα είναι τα νέα «πρόσωπα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr