ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τουσκ, Πρόσφυγες, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία επιδεινώνουν μια ήδη κακή κατάσταση βοηθώντας τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, εξασθενίζοντας τη “μετριοπαθή αντιπολίτευση” και προκαλώντας νέα κύματα προσφύγων που φεύγουν με προορισμό την Ευρώπη, δήλωσε την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
«Οι ενέργειες της Ρωσίας στη Συρία κάνουν μια ήδη πολύ κακή κατάσταση στη Συρία χειρότερη», είπε ο κ. Τουσκ.
«Ως άμεση συνέπεια της ρωσικής στρατιωτικής εκστρατείας, το φονικό καθεστώς Άσαντ κερδίζει έδαφος, η μετριοπαθής συριακή αντιπολίτευση χάνει έδαφος και χιλιάδες περισσότεροι πρόσφυγες φεύγουν προς την Τουρκία και την Ευρώπη», συμπλήρωσε.
Οι δηλώσεις αυτές έγιναν ενώ ο αποκλεισμός του ανεφοδιασμού των τζιχαντιστών από την Τουρκία ολοκληρώνεται από τα στρατεύματα του Άσαντ υπό την κάλυψη των ρωσικών βομβαρδισμών.























































