ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Γερμανία, Ισλαμιστές, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Γάζα: Το νέο εμιράτο; Τα ΗΑΕ αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο σε μια συμφωνία-σοκ δισεκατομμυρίων με την υποστήριξη Ισραήλ και ΗΠΑ
Μετά τις Belharra οι Μπλε Φάλαινες: Το ισραηλινό DRONE υποβρύχιο που προσανατολίζεται να αγοράσει η Αθήνα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ουάσιγκτον - Που θα μιλήσει, ποιους θα συναντήσει
Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ - Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία κάλεσε την Τρίτη την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ να προσέχει τι λέει, καθώς εκείνη υποστήριξε ότι οι αεροπορικές επιδρομές που εξαπολύει η ρωσική πολεμική αεροπορία στη Συρία έχουν προκαλέσει τον θάνατο αμάχων.
«Προτρέπουμε για μία ακόμη φορά όλο τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή των λέξεών του, δεδομένης της πολύ ευαίσθητης κατάστασης σήμερα στη Συρία», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Κανένας δεν προέβη σε τέτοιου είδους δηλώσεις» όταν «οι βάρβαρες ενέργειες των τρομοκρατών» στοχοθετούσαν τις δυνάμεις που πρόσκεινται στην κυβέρνηση του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, προσέθεσε ο Πεσκόφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ουδείς μπορεί να παρουσιάσει την παραμικρή αξιόπιστη απόδειξη ότι άμαχοι σκοτώθηκαν στους ρωσικούς βομβαρδισμούς παρά τις κατηγορίες των χωρών της Δύσης και της συριακής αντιπολίτευσης.
Με την ευκαιρία μιας επίσκεψης στην Τουρκία την Δευτέρα, η Άγγελα Μέρκελ δήλωσε «τρομοκρατημένη» από «τον ανθρώπινο πόνο» που βιώνουν οι Σύροι που έχουν παγιδευτεί στη μεθόριο Συρίας- Τουρκίας και κατήγγειλε τους «βομβαρδισμούς ιδίως εκείνους από τη ρωσική πλευρά» στο Χαλέπι.























































