ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου θα πει στον Τραμπ ότι το Ιράν ετοιμάζει πυρηνική βόμβα
«Τελειώστε τη δουλειά»: Μυστικές εκκλήσεις Αράβων σε Ισραήλ και ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Δεν μπορώ να συνεργαστώ με τον Τζάρεντ ούτε με τον Γουίτκοφ, εμπλέκονται υπερβολικά συμφέροντα»
Αυστηρό μήνυμα Νετανιάχου στο Ιράν, πυρά κατά του Δημάρχου Νέας Υόρκης και στήριξη στο ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα του Ριάντ
Διπλωματικός ελιγμός Τραμπ στο Ιράν: Τριμερής μεσολάβηση φέρνει προσωρινή ανακωχή και αναταραχή στον Περσικό Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί οι επιτελείς στην Αστυνομία να προετοιμάζονται πυρετωδώς για να αποτρέψουν την κάθοδο των αγροτών με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα, ωστόσο υπάρχει ένας κρυφός φόβος που μπορεί να τινάξει στον αέρα κάθε καλοσχεδιασμένο επιχειρησιακό σχέδιο.
Τι ακριβώς φοβούνται οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας. Την αντίδραση των ίδιων των αστυνομικών. Άλλωστε ήδη οι συνδικαλιστές τους διαμηνύουν ότι δεν θέλουν να αντιπαρατεθούν με τους αγρότες.
Χθες Τρίτη, μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Σ. Μπαλάσκας δήλωσε ότι «Το 20% των ανδρών που υπηρετούν στα ΜΑΤ είναι παιδιά αγροτών. Είναι παιδιά ηλικίας από 19 έως 27 ετών και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα αντιδράσουν σε περίπτωση που τους δοθεί η διαταγή να σταματήσουν τους αγρότες».
«Είναι πρόβλημα για τους αστυνομικούς να βρεθούν αντιμέτωποι με λαϊκές μάζες, οι οποίες έχουν δίκιο» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.
Ο ίδιος μάλιστα υποστήριξε πως «είναι άγνωστο αν θα πειθαρχήσουν πολλοί αστυνομικοί στην εντολή της Παρασκευής» και υπενθύμισε πως «σε παλιότερες κινητοποιήσεις των αγροτών, όταν η τότε κυβέρνηση φοβήθηκε πως τα ΜΑΤ θα πετάξουν κάτω τα γκλομπ και τις ασπίδες, αποφασίστηκε να ξεφουσκώσουν τα λάστιχα των τρακτέρ…».























































