ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία επίθεση στον Πρωθυπουργό εξεπέλυσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα του Φαήλου Κρανιδιώτη στην γαλάζια λίστα για τις ευρωεκλογές.
Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε προηγούμενες δηλώσεις του κ.Κρανιδιώτη όπου μιλούσε για “σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ” και “μαλάκες” αριστερούς, για να καταλήξει ότι “στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ”.
Όλη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδέσμους που παραθέτει:
«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις “σφαίρες” μου για τον αληθινό αντίπαλο»
«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».
Πηγή: tanea.gr
Αυτός ο άνθρωπος, σύμβουλος του Πρωθυπουργού, ανακοίνωσε σήμερα στο Μega πως θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ. Κι ύστερα ψάχνουμε να βρούμε αν ο Μπαλτάκος ήταν ο μοναδικός ακροδεξιός στο περιβάλλον Σαμαρά. Στην πραγματικότητα ο κ. Σαμαράς είναι ο επικεφαλής της ακροδεξιάς δράκας που διοικεί την ΝΔ.
























































