ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατά της πολιτικής «ανοικτών συνόρων» της Mέρκελ ο Γάλλος πρωθυπουργός

Κατά της πολιτικής «ανοικτών συνόρων» της Mέρκελ ο Γάλλος πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά της πολιτικής «ανοικτών συνόρων» της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, τάσσεται ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς, σε συνέντευξή του στον γερμανικό Τύπο.

«Οι περιορισμένες δυνατότητες υποδοχής που έχουμε, οι εντάσεις των τελευταίων εβδομάδων, στη Γερμανία όπως κι αλλού στην Ευρώπη, μας υποχρεώνουν να μιλήσουμε για τα πράγματα καθαρά: η Ευρώπη δεν μπορεί να υποδεχθεί όλους τους μετανάστες που προέρχονται από τη Συρία, το Ιράκ ή την Αφρική» είπε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, χαρακτηρίζοντας «απλά βλακώδη» την ευρωπαϊκή πολιτική υποδοχής προσφύγων που ενσαρκώνει η καγκελάριος Μέρκελ.

Η Γερμανία υποδέχτηκε μόνο το 2015 πάνω από ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο, γεγονός για το οποίο η καγκελάριος δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις και στο εσωτερικό της χώρας της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές

Ο Allwyn Champ Απόστολος Χρήστου αποκαλύπτει πώς έζησε τη «χρυσή» επιτυχία στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Ιράν: Ανακοίνωση για την προσωρινή κράτηση δύο Γάλλων διπλωματών με την κατηγορία της «ξένης ανάμιξης»

Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr