Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία θέλει να εισβάλει στη Συρία για να φέρει την… ειρήνη!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία τάσσεται υπέρ μίας χερσαίας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, εισβολής δηλαδή, ως μόνου μέσου για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου, αλλά μόνο στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης με τους συμμάχους της του Διεθνούς Συνασπισμού, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε την Τρίτη ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος.

«Θέλουμε μία χερσαία επιχείρηση μαζί με τους διεθνείς μας συμμάχους […] χωρίς χερσαία επιχείρηση, είναι αδύνατος ο τερματισμός των εχθροπραξιών στη Συρία. Δεν θα υπάρξει μονομερής στρατιωτική επιχείρηση εκ μέρους της Τουρκίας στη Συρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τούρκος αξιωματούχος που δεν κατονομάστηκε.

«Είμαστε σε συνομιλίες με τους συμμάχους μας. Εάν υπάρξει συναίνεση, η Τουρκία θα λάβει μέρος», διευκρίνισε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» – Δεν είπε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος

Καλιμπάφ: Οποιοδήποτε πλήγμα κατά του Ιράν θα απαντηθεί με «πολλαπλά» χτυπήματα

Ουίλιαμς (Fed): Ο πόλεμος με το Ιράν αναμένεται να τροφοδοτήσει τον πληθωρισμό

Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος

Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr