Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία θέλει να εισβάλει στη Συρία για να φέρει την… ειρήνη!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία τάσσεται υπέρ μίας χερσαίας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, εισβολής δηλαδή, ως μόνου μέσου για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου, αλλά μόνο στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης με τους συμμάχους της του Διεθνούς Συνασπισμού, περιλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, δήλωσε την Τρίτη ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος.

«Θέλουμε μία χερσαία επιχείρηση μαζί με τους διεθνείς μας συμμάχους […] χωρίς χερσαία επιχείρηση, είναι αδύνατος ο τερματισμός των εχθροπραξιών στη Συρία. Δεν θα υπάρξει μονομερής στρατιωτική επιχείρηση εκ μέρους της Τουρκίας στη Συρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο τούρκος αξιωματούχος που δεν κατονομάστηκε.

«Είμαστε σε συνομιλίες με τους συμμάχους μας. Εάν υπάρξει συναίνεση, η Τουρκία θα λάβει μέρος», διευκρίνισε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr