ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor’s υποβάθμισε την Τετάρτη το κρατικό αξιόχρεο της Σαουδικής Αραβίας κατά δύο βαθμίδες, σε Α- / Α-2 από Α+ / Α-1, επικαλούμενος την πτώση της τιμής του πετρελαίου σε διεθνές επίπεδο από την πρότερη επικαιροποίηση στην οποία είχε προβεί, τον Οκτώβριο.
«Η υποχώρηση των τιμών του πετρελαίου θα έχει σημαντικές και μακράς διάρκειας συνέπειες για τους δημοσιονομικούς και οικονομικούς δείκτες της Σαουδικής Αραβίας, δοθείσης της υψηλής εξάρτησής του από το πετρέλαιο», εξήγησε ο οίκος σε ανακοίνωσή του.
Η Σαουδική Αραβία, όπως και η Ρωσία, ανακοίνωσαν χθες ότι θα παγώσουν τα επίπεδα της παραγωγής τους σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η υπερπροσφορά αργού και να ανακάμψει η τιμή του από τα χαμηλά δεκαετίας στα οποία έχει βρεθεί, αλλά τόνισαν πως η εφαρμογή αυτής της συμφωνίας θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή και άλλων μεγάλων πετρελαιοεξαγωγικών κρατών.























































