ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυστηρή προειδοποίηση προς τη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου να μην χρησιμοποιήσει βία κατά των ρωσικής καταγωγής διαδηλωτών στις ανατολικές περιοχές της Ουκρανίας απηύθυνε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Το μήνυμα της Μόσχας ειπώθηκε τηλεφωνικά στον Ουκρανό υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ντεσίτσια.
«Δόθηκε έμφαση στην ανάγκη σεβασμού των προσδοκιών των κατοίκων της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και στο γεγονός ότι είναι απαράδεκτη η χρήση βίας σε απάντηση στα νόμιμα αιτήματα (των διαδηλωτών) να προστατεύσουν τη γλώσσα, τον πολιτισμό και τα κοινωνικοοικονομικά δικαιώματά τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο Ουκρανός μεταβατικός υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Αβάκοφ κατηγόρησε την Κυριακή τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν ότι ευθύνεται για τις «αποσχιστικές ταραχές» στα ανατολικά και τα νοτιοανατολικά της χώρας, όπου διαδηλωτές κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια.























































