Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΗΕ: To κλείσιμο συνόρων θα φέρει την Ελλάδα σε αδιέξοδο

ΟΗΕ: To κλείσιμο  συνόρων θα φέρει την Ελλάδα σε αδιέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο σύνολο των Ευρωπαίων έριξε το σύνολο της ευθύνης για τις εκρηκτικές διαστάσεις που έχει πάρει το Προσφυγικό o OHE.

«Μας ανησυχεί το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε κάποιες καλές αποφάσεις πέρυσι για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών αλλά δεν τις εφαρμόζει», επισήμανε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Φιλίππο Γκράντι κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου.

Προσέθεσε ότι «η άλλη ανησυχία μας είναι ότι το κλείσιμο των συνόρων στα Βαλκάνια μπορεί να δημιουργήσει αδιέξοδο στην Ελλάδα» και υπογράμμισε την ανάγκη ύπαρξης εναλλακτικού σχεδίου για τους πρόσφυγες που μπορεί να χρειαστεί να παραμείνουν στην Ελλάδα.

«Ελπίζω να μην μείνει όλος αυτός ο πληθυσμός στην Ελλάδα, αν όμως γίνει, είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε και αυτό ήταν το μήνυμα μου προς την ελληνική κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο… ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup

«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας

Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Δέσμευση-μαμούθ 550 εκατ. δολαρίων για την παγκόσμια ανθρωπιστική δράση του ΟΗΕ

Καρυστιανού-Φαραντούρης στις Βρυξέλλες για άρθρο 86: Να προχωρήσουν οι διώξεις για ΤΕΜΠΗ και ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr