ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανική… οργάνωση! Το Βερολίνο “έχασε” 130.000 πρόσφυγες – “Εξαφανίστηκαν”

Γερμανική… οργάνωση! Το Βερολίνο “έχασε” 130.000 πρόσφυγες – “Εξαφανίστηκαν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Βερολίνο παραδέχτηκε ότι έχασε 130.000 πρόσφυγες, οι οποίοι δηλώθηκαν κατά την είσοδό τους στη Γερμανία.

Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 13% των προσφύγων που εισήλθαν στη χώρα μέσα στο 2015 και μόνο “μικρό” δεν τον λέει κανείς.

Την Παρασκευή η γερμανική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι περίπου το 13% του 1,1 εκ. προσφύγων που εισήλθαν στη Γερμανία μέσα στο 2015 δεν έχουν εμφανιστεί στα κέντρα υποδοχής, στα οποία στάλθηκαν.

Η γερμανική κυβέρνηση απάντησε επίσημα στη Βουλή σε ερώτηση που κατέθεσε το Die Linke.

Η γερμανική κυβέρνηση υποθέτει ότι ίσως ορισμένοι πρόσφυγες να επέστρεψαν στις πατρίδες τους, να προχώρησαν σε κάποια άλλη χώρα ή να… κρύβονται.

Και εάν αυτό από μόνο του είναι ήδη απόδειξη πώς έχει χαθεί η μπάλα, ακόμα και από την “άρτια” οργανωμένη Γερμανία, έχει και συνέχεια.

Η Γερμανία, λοιπόν, που θέλει να κάνει όλη την Ευρώπη σαν τα… μούτρα της, θεωρώντας ότι αποτελεί πρότυπο οργανωμένης χώρας, παραδέχτηκε ότι αγνοεί τις ταυτότητες ακόμα 400.000 προσφύγων που εισήλθαν στο έδαφός της.

Με άλλα λόγια, δεν γνωρίζει μισό εκατομμύριο άνθρωποι ποιοι είναι και που βρίσκονται.

Όταν η Τασία έλεγε ότι οι πρόσφυγες “χάνονται” γελάγαμε, τώρα να δείτε γέλια.

Η Γερμανία έχει υπολογίσει ότι θα υποδεχτεί συνολικά 2,5 εκ. πρόσφυγες μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Καύσωνας στην Ευρώπη: Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχουν πνιγεί σε αναζήτηση δροσιάς

Γερμανίδα δημοσιογράφος που είχε συλληφθεί στη Συρία επέστρεψε στην πατρίδα της έπειτα από μήνες κράτησης

Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι – Εντοπίστηκε νεκρό

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr