ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Γιώργος Κατρούγκαλος, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Τρόικα,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αισιοδοξία του για την επιστροφή του κουαρτέτου των δανειστών εντός της ερχόμενης εβδομάδας υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε πως θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, εμφανίστηκε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.
Την ίδια ώρα ωστόσο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΔΝΤ και της ίδιας της επικεφαλής του Ταμείου, τονίζοντας ότι «κάνουν λάθος στους υπολογισμούς τους για το ασφαλιστικό πολλοί αναλυτές μεταξύ των οποίων και η Κριστιν Λαγκάρντ»
Στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών ο κ. Κατρούγκαλος υπεραμύνθηκε της απόφασης της κυβέρνησης να μην περικόψει τις υφιστάμενες συντάξεις, ενώ δήλωσε ανοικτός στο να συζητηθούν οι προτάσεις για τη δημιουργία επαγγελματικών ταμείων.
























































