ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Θοδωρής Δρίτσας, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Πρόσφυγες,


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαβεβαίωση ότι το ΝΑΤΟ δεν έχει αρχίσει ακόμα τις επιχειρήσεις στο Αιγαίο, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, τονίζοντας βέβαια, ότι η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας ενδεχομένως να ανάψει το «πράσινο φως».
Ένας από τους λόγους που το ΝΑΤΟ δεν έχει αρχίσει επιχειρήσεις στο Αιγαίο είναι ότι το πλήρωμα της γερμανικής ναυαρχίδας είναι ανεκπαίδευτο! Μάλιστα, καλά διαβάσατε, οι επικεφαλής της ΝΑΤΟϊκής δύναμης Γερμανοί είναι ανεκπαίδευτοι στη διάσωση.
Ο υπουργός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι το τελευταίο 24ωρο, στα ελληνικά νησιά έφθασαν 878 μετανάστες και πρόσφυγες, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι «δεν πρόκειται για έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό».
Όπως εξήγησε, οι περισσότεροι εξ αυτών μεταφέρονται στον Πειραιά, στον οποίο φιλοξενούνται περίπου 3.000 άτομα.
«Η Ελλάδα δεν θέλει τη μονιμοποίηση αυτών των προσωρινών δομών φιλοξενίας» έσπευσε να διευκρινίσει.
Ας σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου, κατέπλευσαν στον Πειραιά δύο επιβατηγά πλοία, μεταφέροντας 1.018 μετανάστες και πρόσφυγες.
























































