ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο, η Lady Gaga δεν κρύβει ότι δεν το έχει ξεπεράσει και υποφέρει από χρόνιο πόνο!
Όπως έχει γράψει το star.gr, η νεαρή σταρ συγκλόνισε τους πάντες πριν από περίπου δύο χρόνια, αποκαλύπτοντας πως στα 19 της την βίασε μουσικός παραγωγός, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της.
«Ο βιασμός μένει στο σώμα σου, στα κύτταρά σου, μέσα σου. Πονάω και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από χρόνιο πόνο, μετά από μια τέτοια τραυματική εμπειρία», είπε, σε ραδιοφωνική εκπομπή, η Lady Gaga και συνέχισε: «υποφέρω πραγματικά από χρόνιο πόνο, ένα φόβο που με κάνει να παραλύω, που τον αντιμετωπίζω εδώ και περίπου δέκα χρόνια».
Στέλνοντας μήνυμα δύναμης, η τραγουδίστρια συνέχισε: «κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι με βλέπουν ως διασημότητα. Αλλά είμαι ένας απλός άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ό,τι συνέβη, γιατί με άλλαξε για πάντα.
Όμως, δεν χρειάζεται να το κρύβω πλέον, δεν νιώθω ντροπή για ό,τι έγινε. Το ξεπέρασα και έγινα πιο δυνατή! Δεν είμαι μόνη και δεν νιώθω λες και είμαι η σκόνη στα παπούτσια κάποιου. Είμαι μία ταλαντούχα, μορφωμένη γυναίκα»!























































