Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Lady Gaga: Ο βιασμός πονάει ακόμη δέκα χρόνια μετά

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lady Gaga, Βιασμός,

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που έπεσε θύμα βιασμού, ωστόσο, η Lady Gaga δεν κρύβει ότι δεν το έχει ξεπεράσει και υποφέρει από χρόνιο πόνο!

Όπως έχει γράψει το star.gr, η νεαρή σταρ συγκλόνισε τους πάντες πριν από περίπου δύο χρόνια, αποκαλύπτοντας πως στα 19 της την βίασε μουσικός παραγωγός, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της.

«Ο βιασμός μένει στο σώμα σου, στα κύτταρά σου, μέσα σου. Πονάω και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από χρόνιο πόνο, μετά από μια τέτοια τραυματική εμπειρία», είπε, σε ραδιοφωνική εκπομπή, η Lady Gaga και συνέχισε: «υποφέρω πραγματικά από χρόνιο πόνο, ένα φόβο που με κάνει να παραλύω, που τον αντιμετωπίζω εδώ και περίπου δέκα χρόνια».

Στέλνοντας μήνυμα δύναμης, η τραγουδίστρια συνέχισε: «κάθε μέρα, πολλοί άνθρωποι με βλέπουν ως διασημότητα. Αλλά είμαι ένας απλός άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ό,τι συνέβη, γιατί με άλλαξε για πάντα.

Όμως, δεν χρειάζεται να το κρύβω πλέον, δεν νιώθω ντροπή για ό,τι έγινε. Το ξεπέρασα και έγινα πιο δυνατή! Δεν είμαι μόνη και δεν νιώθω λες και είμαι η σκόνη στα παπούτσια κάποιου. Είμαι μία ταλαντούχα, μορφωμένη γυναίκα»!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Φρίκη στη Μεσσαρά: Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τις δύο κόρες τους 15 και 22 χρονών

51 χρόνια μετά την παράνομη τουρκική εισβολή, η Κύπρος αναζητά ακόμα τους αγνοουμένους της – Ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης

Η Ρόμι Γκόνεν -πρώην όμηρος στη Γάζα- μίλησε για τις σεξουαλικές επιθέσεις από Παλαιστίνιους

Μαρία Πολύζου: Ο πατέρας μου με κακοποίησε σεξουαλικά στα 11 – Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr