ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Μετρό,


















































Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταλαιπωρία περιμένει την Πέμπτη το επιβατικό κοινό αφού στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ ΑΕ), διεκδικώντας ουσιαστικό διάλογο για τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
H στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
Έτσι, το Μετρό (γραμμές 2, 3) και ο ΗΣΑΠ (γραμμή 1) θα κυκλοφορήσουν από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, «χωρίς προαπαιτούμενα από την πλευρά της διοίκησης». «Αγωνιζόμαστε για τη διατήρηση των Δημόσιων Συγκοινωνιών και ο επιβάτης να απολαμβάνει ασφαλείς μεταφορές με φθηνό εισιτήριο» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.























































