ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ειδομένη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νίκος Τόσκας, Πρόσφυγες, Σκόπια, Συνθήκη Σένγκεν,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι κάποιοι «έβαλαν το χέρι τους» και έπεισαν τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ειδομένη και περάσουν τα σύνορα από αφύλακτο σημείο, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
«Από τις ενδείξεις που έχουμε, δεν ήταν τελείως αυθόρμητη η ενέργεια των προσφύγων, με την πορεία τους προς τα Σκόπια. Κάποιοι ήταν από πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real FM. Και συμπλήρωσε:
«Υπάρχει σε αυτό το φυλλάδιο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα μία επιγραφή που λέει captain τάδε που είναι το όνομα του πρώην υπουργού, του Γερμανού. Αλλά, δεν ξέρουμε αν είναι προβοκατόρικο, ή παραπλανητικό».
«Όμως», συνέχισε, «κάποιοι έβαλαν το χέρι τους, κάποιοι άνθρωποι, ΜΚΟ -δεν ξέρουμε τι, είναι θέμα έρευνας αυτήν τη στιγμή, έχουν βάλει το χέρι τους για να πείσουν αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν αυτήν την πορεία που έκαναν».
























































