ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Μητσοτάκης στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο - Δεν μπορεί να παρεμποδίσει στρατηγικά έργα συνδεσιμότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Αθήνα έφθασε αεροπορικώς στις 10:15 η Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για να επισκεφθεί χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Πανικός επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ολοκληρώθηκε η ενημέρωση της διάσημης ηθοποιού, και πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για το προσφυγικό, Αντζελίνα Τζολί και βγήκε από το κοντέινερ της Ύπατης Αρμοστείας όπου γινόταν η ενημέρωση.

Πρόσφυγες και μετανάστες όλων των ηλικιών (στο λιμάνι υπάρχουν πάνω από 4.000 μετανάστες) θέλησαν να προσεγγίσουν και να συνομιλήσουν με την ηθοποιό φωνάζοντας το όνομά της, με την Τζολί, γνωστή για την ευαισθησία της στο προσφυγικό, να ανταλλάσσει μερικά λόγια με μερικούς εξ αυτών.

Η σταρ του Hollywood έφθασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ιδιωτικό αεροσκάφος, το οποίο προσγειώθηκε στον χώρο των VIP. Η Τζολί φιλοξενήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στο κτίριο της Γενικής Αεροπορίας.
Πάντως, εντύπωση προκάλεσε η ελλιπής προστασία της Αντζελίνας Τζολί, με δεκάδες ανθρώπους να την περικυκλώνουν εν ριπή οφθαλμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός πρόκειται να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατόπιν θα μεταβεί στον καταυλισμό της Ειδομένης όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 14.000 μετανάστες.























































