ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαζιώτης: Η αποτυχία της απόδρασης δεν θα μας λυγίσει

Μαζιώτης: Η αποτυχία της απόδρασης δεν θα μας λυγίσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Επαναστατική πράξη» χαρακτηρίζει ο Νίκος Μαζιώτης την απόπειρα απόδρασής του με ελικόπτερο που οργανώθηκε από την Πόλα Ρούπα στις 21 Φεβρουαρίου, προσθέτοντας ότι «η αποτυχία της επιχείρησης δεν θα μας λυγίσει».

«Η απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο στις 21 Φεβρουαρίου 2016 από τις φυλακές Κορυδαλλού, επιχείρηση που πραγματοποίησε η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, ήταν μια επαναστατική πράξη, μια ενέργεια αντάρτικου για την απελευθέρωση πολιτικών κρατουμένων», αναφέρει σε κείμενό του που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου και προσθέτει: «Ήταν μια ενέργεια συνέχισης της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα, απάντηση στις κατασταλτικές επιχειρήσεις του κράτους εναντίον της οργάνωσης αλλά και εναντίον άλλων συντρόφων πολιτικών κρατουμένων που βρίσκονται στις φυλακές για ένοπλη δράση».

Όπως αναφέρεται επίσης στο ίδιο κείμενο, «η επιχείρηση απόδρασης ήταν μια ενέργεια προς την κατεύθυνση συνέχισης της ένοπλης επαναστατικής δράσης, για την προώθηση του αγώνα για την ανατροπή του κεφαλαίου και του κράτους, για την ανατροπή της πολιτικής των προγραμμάτων διάσωσης του καθεστώτος που έχει επιβάλει η τρόικα των υπερεθνικών αφεντικών της χώρας, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, στους οποίους έχει προστεθεί και ο ESM, με την ψήφιση και εφαρμογή του γ’ μνημονιακού προγράμματος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Νίκος Μαζιώτης κάνει ειδική αναφορά και στην πρόσφατη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τονίζοντας ότι αποτελεί τον «τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα της κατασταλτικής αντιμετώπισης του Επαναστατικού Αγώνα από το καθεστώς».

«Η επιβολή της εσχάτης των ποινών για την επίθεση της οργάνωσης εναντίον των αφεντικών της χώρας αποτελεί μια συνειδητή πολιτική απόφαση και όχι απλά μια δικονομική υπερβολή. Όπως έχω ήδη δηλώσει, η απόφαση αυτή σκοπό δεν έχει να τρομοκρατήσει εμένα – γιατί ξέρουν ότι είμαι και θα παραμείνω αμετανόητος –, αλλά αυτούς που θα θελήσουν να επιλέξουν τον ένοπλο αγώνα», γράφει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπόθεση Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο κατηγορούμενοι – Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη

Θεσσαλονίκη-Εμπρηστική Επίθεση: Στη φυλακή 29χρονος και 26χρονη

Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης

Συνελήφθη στη Βρετανία η 46χρονη για τον φονικό εμπρησμό της Marfin

Υπόθεση Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη που καταζητείται – Δηλώνει αθώα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr