ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τις διαφορές μεταξύ του οικονομικού επιτελείου και των δανειστών για φορολογικό και ασφαλιστικό να παραμένουν, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι πολύωρες συνομιλίες των δύο πλευρών.
Παρά την επιδίωξη της κυβέρνησης να κλείσει την Τετάρτη το φορολογικό, μετά την κατάθεση και νέων προτάσεων, αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι το θέμα του αφορολόγητου είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει.
Άφησε, δε, να εννοηθεί ότι φορολογικό και ασφαλιστικό μπορεί να συνδεθούν ως προς τη δημοσιονομική απόδοση.
Τα χρονικά περιθώρια, πάντως, είναι στενά καθώς το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών.
Οι δύο πλευρές θα καθίσουν και πάλι την Πέμπτη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπου θα τεθούν δημοσιονομικά, ασφαλιστικό αλλά και “κόκκινα” δάνεια.
























































