ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Τροχαίο,


















































Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια μητέρα με την κόρη της είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στη νότια είσοδο της ΔΕΘ, στην οδό Αγγελάκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. με αποτέλεσμα το τελευταίο να παρασύρει τις δυο γυναίκες που στέκονταν σε διάβαση πεζών, με τη μια εξ αυτών να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα .
Από το τροχαίο έχασε τη ζωή της η 35χρονη γυναίκα ενώ η 60χρονη μητέρα της τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται αρκετά σοβαρή. Στο σημείο βρισκόταν και η 24χρονη κόρη της 60χρονης, η οποία δεν τραυματίστηκε, ωστόσο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, σε κατάσταση σοκ.
ΠΗΓΗ: thestival.gr























































