ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 47.500 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται σε όλη την ελληνική επικράτεια, όπως προκύπτει από τα επικαιροποιημένα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, μέχρι τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου είχαν καταγραφεί 47.536 πρόσφυγες και μετανάστες σε όλη την Ελλάδα.
Στην Αττική βρίσκονται 13.360 πρόσφυγες και μετανάστες, εκ των οποίων οι 4.665 παραμένουν στο λιμάνι του Πειραιά.
Στην Κεντρική Ελλάδα φιλοξενούνται συνολικά 1.494 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στη Βόρεια Ελλάδα ο αριθμός των προσφύγων ανέρχεται σε 24.446. Από αυτούς οι 10.500 παραμένουν στην Ειδομένη.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καταγράφηκαν 8.236 πρόσφυγες και μετανάστες, με την πλειονότητα (4.256) να βρίσκεται στη Λέσβο.























































