ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλειστή για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα θα παραμείνει αύριο Κυριακή, από τις 11 το πρωί και για έξι ώρες, η παραλιακή Λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη, που πεζοδρομείται μία φορά σε μηνιαία βάση.
Συγκεκριμένα η Λεωφόρος Νίκης θα αποδοθεί στους πεζούς και ποδηλάτες μέχρι τις 5 το απόγευμα από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου, ενώ ταυτόχρονα θα αμφιδρομηθούν οι οδοί Δημοσθένους και Πλουτάρχου, ώστε να εξυπηρετούνται οι σταθμοί αυτοκινήτων.
Με μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Τροχαίας θα τοποθετηθεί κατάλληλη σήμανση στα σημεία των εκτροπών (ταινίες επισήμανσης και κώνοι) και θα υπάρχουν τροχονόμοι σε καίρια σημεία για την ενημέρωση των οδηγών και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.























































