ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεκατέσσερις νεκροί και 43 τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος με λεωφορείο που μετέφερε φοιτητές στη βόρεια Ισπανία.
Στο λεωφορείο επέβαιναν φοιτητές διαφόρων εθνικοτήτων, που συμμετείχαν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus, αλλά και φοιτητές του πανεπιστημίου της Βαρκελώνης.
Το λεωφορείο που επέστρεφε στη Βαρκελώνη από τη Βαλένθια, προσέκρουσε και ανατράπηκε στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο, κατά μήκος της ανατολικής ισπανικής ακτής. Οι σπουδαστές παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του τελευταίου σαββατοκύριακου του φεστιβάλ “Fallas” που πραγματοποιείται στη Βαλένθια και είναι γνωστό για το θέαμα των πυροτεχνημάτων που προσφέρει.
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε τοπικό αστυνομικό σταθμό, ενώ τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί άμεσα. Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο που έχουν τραυματιστεί, δεν έχουν υποστεί τραύματα που να είναι απειλητικά για τη ζωή τους, δήλωσε ο περιφερειακός υπουργός Εσωτερικών.























































