ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταγγελίες σε βάρος ενός 68χρονου για άγρια ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση (από το 1999) στις εγγονές του έχουν σοκάρει την κοινωνία της Ρόδου.
Η υπόθεση με τον κατηγορούμενο ως παιδεραστή κουρέα ενός χωριού στην ανατολική Ρόδο παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 15 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.
«Είμαι θύμα πλεκτάνης» λέει ο κατηγορούμενος ενώ η πλευρά των κοριτσιών απαντά ότι έκανε ότι ήθελε πιστεύοντας ότι δεν θα μιλήσει ποτέ κανείς και δεν θα αποκαλύπτονταν τα μυστικά.
Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2014 από την 32χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών και μια 18χρονη τότε, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα ακολούθησε ακόμα μία καταγγελία από τον πατέρα μιας 8χρονης, που πλέον ζει στην Αγγλία, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί του είχε πέσει θύμα του κουρέα το 2012. Η 20χρονη σήμερα κοπέλα είναι εγγονή της συζύγου του κουρέα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε σε βάρος της από τα 3 έως τα 9 της, αναφέρει η Espresso. Υποστήριξε ότι την πήγαινε στο κρεβάτι του και έωβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της για να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα. ‘Οταν ήταν έξι ο κουρέας είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και τηε έδειξε το μόριό του που ήταν σε στύση.
Άλλη μια καταγγελία είχε γίνει από την 32χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών η οποία είχε πει ότι είχε ενδείξεις ότι θώπευε τα κορίτσια, ηλικίας 11 και 7 ετών σήμερα. Τα παιδιά φαίνεται ότι είχαν πει στη μητέρα τους ότι ενώ έκαναν μπάνιο ο άνδρας τα είχε χαϊδέψει.























































