ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σκα Κέλερ, Συνθήκη Σένγκεν, Σύνοδος Κορυφής, Τουρκία,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευθεία κριτική στην Ε.Ε. για το φλέγον ζήτημα του προσφυγικού – μεταναστευτικού ασκεί η αντιπρόεδρος των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Σκα Κέλερ σε συνέντευξή της.
Εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την πρόσφατη συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας, επισημαίνει ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης παραμένει στην Ελλάδα, η οποία «κάνει πραγματικά πολλά» και «δεν επιτρέπεται να αφεθεί μόνη της».
Σχετικά με τη ζώνη του Σένγκεν, η Γερμανίδα πολιτικός χαρακτηρίζει «παράλογο» τον αποκλεισμό της Ελλάδα, ενώ τονίζει ότι θα ήταν προτιμότερος ο αποκλεισμός της Ουγγαρίας.
Κριτική ασκεί και στην ηγεσία της Γερμανίας, καθώς όπως αναφέρει, παρά τη ρητορική των «ανοικτών συνόρων, αυτά στην ουσία είναι κλειστά και ο αριθμός των προσφύγων που φθάνουν στη Γερμανία, έχει μειωθεί σημαντικά.
Ειδική μνεία κάνει και στην Τουρκία, σημειώνοντας ότι εάν ήθελε, θα μπορούσε να σταματήσει τους πρόσφυγες. «Η Τουρκία είναι μια χώρα όπου δεν τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο στρατός σκοτώνει άμαχους πολίτες σε τεράστιες στρατιωτικές επιχειρήσεις στα νοτιοανατολικά, η ελευθερία του Τύπου είναι δραματικά περιορισμένη, ενώ τώρα υπάρχει πρόβλημα και με την τρομοκρατία» τονίζει, επικριτικά.
Στην Ευρώπη, σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει κρίση αλληλεγγύης και ευθύνης, η οποία εμφανίστηκε και στην οικονομική κρίση.
























































