ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν σταμάτησε τη διέλευση δεξαμενοπλοίων από το Ορμούζ λόγω της «παραβίασης» της συμφωνίας εκεχειρίας από το Ισραήλ
Μετά από ερώτηση Φαραντούρη η Κάγια Κάλας καταδίκασε τις τουρκικές «μαγκιές» στις θάλασσές μας
Μήνυση κατά του προέδρου της ΕνΔΕ Χρ. Σεβαστίδη προανήγγειλε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ θα συζητήσει με τον Ρούτε την αποχώρηση των ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ
Ο Νίκος Δένδιας στη «μήτρα» των ελληνικών ντρόουν: Μπορούμε να κατασκευάζουμε 4.000 drones τον χρόνο - «Και θα συνεχίσουμε να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι γαλακτοβιομηχανίες άρχισαν όχι μόνο να ρίχνουν τις τιμές παραγωγού έως και 3 λεπτά το κιλό, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις σταμάτησαν τη συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος των εισαγωγών», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας.
«Δυστυχώς», προσθέτει, «ο ΣΕΚ επιβεβαιώθηκε απόλυτα όταν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δήλωνε, ότι η αύξηση της ζωής του φρέσκου γάλακτος πέραν των 5 ημερών θα αποτελέσει θανατηφόρο χτύπημα για την ελληνική αγελαδοτροφία και θα καταφέρει ένα ακόμα πλήγμα στο ήδη επιβαρυμένο σήμερα με 2 δισ. ευρώ ελλειμματικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων και τροφίμων».























































