ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βομβιστική Επίθεση, Βρυξέλλες, Εφημερίδα Αγορά, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νίκος Τόσκας, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η ΕΛ.Α.Σ. με ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ διαφορά!
Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε - Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές
Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»
Αλέξης Τσίπρας: «Να πάμε μπροστά την ΕΛ.Α.Σ. για την Ελλάδα - Δεν τους χαρίζουμε τον πατριωτισμό. Όχι! Δεν τους χαρίζουμε
Πίσω στη φυλακή ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με απόφαση του Αρείου Πάγου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ενεργοποιημένοι πυρήνες από το Ισλαμικό Κράτος, διαβεβαιώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Τόσκας επισημαίνει ότι «μπορεί να πέρασαν τέτοια άτομα από τη χώρα μας, αλλά οι μουσουλμανικές κοινότητες στην ελληνική επικράτεια αποτελούνται από φιλήσυχους ανθρώπους που καταδικάζουν αυτές τις ενέργειες».
Τονίζει δε, ότι η Ελλάδα είναι πολύ ασφαλής διότι δεν έχει ιστορία αποικιοκρατική ή ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. «Άλλοι προκαλούν τους πολέμους και εμείς δεχόμαστε τις συνέπειες» προσθέτει, σημειώνοντας ωστόσο, ότι «παίρνουμε μέτρα πρόληψης, συνεργαζόμενοι με τις χώρες στις οποίες έγιναν οι βομβιστικές επιθέσεις».
Ως προς τις προσφυγικές ροές ο κ. Τόσκας υπογραμμίζει ότι το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να έχει περισσότερο ενεργή δράση ως προς την επιτήρηση και εκφράζει την πεποίθηση ότι σύντομα θα γίνει έτσι, διαφορετικά θα «είναι η πρώτη ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση που δεν ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την προβλεπόμενη εντολή που της δόθηκε».
Καταλήγοντας, ο αναπληρωτής υπουργός εκθειάζει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για την τεράστια προσφορά και γνώση στο ζήτημα αυτό και χαρακτηρίζει τη βοήθεια του πολύτιμη και εξαιρετική, σημειώνοντας ότι πρέπει να ενισχυθεί το υπουργείο του με τους κατάλληλους μηχανισμούς ώστε να υποστηριχθεί η προσπάθειά του σε ατομικό και κυβερνητικό επίπεδο.
























































