ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρχισε η διαδικασία εκκένωσης της Ειδομένης

Άρχισε η διαδικασία εκκένωσης της Ειδομένης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη Βέροια έφτασε το πρώτο λεωφορείο με πρόσφυγες και μετανάστες από την Ειδομένη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πενήντα άτομα μεταφέρθηκαν στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου για το οποίο υπήρξε, το προηγούμενο διάστημα, ενημέρωση από τα αρμόδια υπουργεία προς το δήμο Βέροιας ότι θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας προσφύγων.

«Ο χώρος είναι έτοιμος καθώς έχουν γίνει εργασίες καθαρισμού από το στρατό. Υπάρχουν εκεί τέσσερα μεγάλα κτίρια στα οποία θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες» διευκρινίζει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης.

Ταυτόχρονα, ακόμα τρία λεωφορεία αναχώρησαν από τον καταυλισμό δίπλα στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, ενώ πληροφορίες από την περιοχή της Πιερίας κάνουν λόγο για μεταφορά περίπου τετρακοσίων προσφύγων και μεταναστών, αύριο, από την Ειδομένη στην υποδομή που έχει δημιουργηθεί στο γήπεδο της Νέας Χράνης.

Εξάλλου αποχώρησαν από την πλατεία Αριστοτέλους πρόσφυγες και μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας Διαβατών που είχαν πραγματοποιήσει χθες πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το κέντρο της πόλης και πέρασαν εκεί τη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

Σφοδρή επίθεση Κοτζιά σε ΠΑΣΟΚ και Σημίτη για «Μακεδονικό»: «Είχαν αποδεχθεί το σκέτο “Μακεδονία”»

Στα 64,2 εκατομμύρια ο αριθμός των μεταναστών στην ΕΕ εν μέσω δημογραφικής γήρανσης

Συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε την 16χρονη στην οδό Λιοσίων – Είναι 16χρονος Σουδανός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr