ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 50.146 πρόσφυγες και μετανάστες καταμετρήθηκαν στις 8 το πρωί της Δευτέρας σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου καταμετρήθηκαν 4.289 άτομα και στην Αττική 14.430, εκ των οποίων τα 5.467.
Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται συνολικά 2.879 πρόσφυγες και μετανάστες και στη Βόρεια Ελλάδα 28.548. Από αυτούς στην Ειδομένη, εντός camp, είναι 11.426.























































