ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλάμ, Μουσουλμάνοι, Μπάρακ Ομπάμα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζαμί, Τουρκία,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» εισέπραξε από τον Μπάρακ Ομπάμα ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς επιθυμούσε να μετάσχει στην τελετή εγκαινίων ενός τεμένους που θα ανοίξει σύντομα στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και η κατασκευή του οποίου χρηματοδοτήθηκε από το τουρκικό κράτος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Wall Street Journal” που επικαλείται πληροφορίες Αμερικανών αξιωματούχων, ο Ομπάμα δεν έχει προγραμματίσει καμία επίσημη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον τούρκο πρόεδρο κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.
Η συνεχόμενη καταστολή των διαφωνούντων στην Τουρκία, όπως και η στάση των Τούρκων κατά των Κούρδων, αποτελεί την αιτία της ψυχρότατης υποδοχής του Ερντογάν από τον Ομπάμα.























































