ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεργία, Άνεργοι, Λαθρομετανάστες, Μαρία Καραμεσίνη, Μετανάστες, ΟΑΕΔ, Προσλήψεις, Πρόσφυγες,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Ο Ν. Δένδιας στο Πεντάγωνο με τον Πιτ Χέγκσεθ - Ο Αμερικανός υπουργός Πολέμου έρχεται στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προ των πυλών είναι 5.000 προσλήψεις ανέργων σε κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων. Σύμφωνα με την διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει άμεσα.
Όπως ανέφερε η Μαρία Καραμεσίνη κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην ΕΡΤ, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας θα έχει 8μηνη διάρκεια. Μάλιστα, υποστήριξε ότι θα παρέχεται και επίδομα μετεγκατάστασης 200 ευρώ σε όσου χρειαστεί να εργαστούν σε διαφορετική πόλη από αυτήν που διαμένουν.
Επιπλέον, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε στο ανοικτό πρόγραμμα για μακροχρόνια ανέργους πάνω από 50 ετών όπου θα γίνει πρόσληψη 15.000 ανέργων.
Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν κατά 117.000. Βέβαια, οι θέσεις αυτές είναι κυρίως μερικής απασχόλησης.























































